Band Boeken

Published Dec 31, 20
4 min read

Live Band? Boek ze hier

Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15. 000 en €50. 000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.

Artiest Boeken? Boek ze hierDj Inhuren? Boek hier

Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over. De meeste zangers, zangeressen en urban artiesten treden 30 minuten op. Dj's draaien 60 tot 90 minuten op uw feest. U kunt via onze website de beschikbaarheid en informatie van uw gekozen bekende artiest aanvragen.

We zullen u gratis en onafhankelijk advies geven over welke artiesten passen bij uw feest en de benodigdheden vanuit de artiest met u doornemen. Uiteraard ontvangt u ook de prijs. Bij interesse plaatsen we een optie voor u. dj inhuren. Als u wenst te boeken kunt u dat aan ons doorgeven via de telefoon of mail en zullen wij alles in orde maken - artiesten boeken.

Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. dj inhuren. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten.Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. dj huren. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn.

Band Boeken? Vindt ze hier

Bekende Artiesten Boeken? Boek nuDj Boeken? Boek nu

Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij! voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Via ons boekingskantoor kunt u de beste nederlandse zangers, belgische zanger, nederlandse zangeressen en bekende dj's boeken voor elke drive in show.

Een boeking van Nederlandse zangers als Brace, Jan Smit, Nielson of rappers Ali B en Ronnie Flex maken van uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest een onvergetelijke ervaring met nederlandstalige muziek - live band. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar nederlandse zangeressen zoal het populaire O'G3NE, Glennis Grace, Shirma Rouse, Eva Simons, zangeres Do of de mooie country muziek van Ilse de Lange.

Als u er een echt gezellig feest van wenst te maken dan zijn de nederlandse volkzangers Dré Hazes met Andre Hazes' bloed, zweet en tranen, Gerard Joling of Jody Bernal leuke voorbeelden van een bn'er om te boeken. Voor elke gelegenheid kan Evenses artiesten, nederlandstalige zangers en zangeressen bieden die bij uw wensen passen.

Live Band? Vindt hierDj? Boek nu

Hiervoor raden we u onze bekende Nederlanse DJ's aan om te huren. Wanneer u een bekende DJ wenst, boekt u bijvoorbeeld DJ Jean, DJ Chuckie, DJ Dyna, DJ Paul Elstak of Quintino. Voor een overzicht van alle bekende Nederlanders klikt u hier. Onze overige DJ's draaien in elke stijl en vorm voor u.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over verhuur van onze allround DJ's. De prijzen van de artiesten die u wilt boeken zijn natuurlijk belangrijk. Bekende mensen boeken is in de regel niet goedkoop. Wel blijft de herrinnering van de beroemde nederlandse artiesten die u boekt lang bij. Wellicht bent u 25 jaar getrouwd, heeft u een verjaardagsfeest of gaat u uw trouwen.

Artiest Boeken? Boek je hier

Wij komen graag met u in contact om vragen te beantwoorden over bekende zangers, zangeressen, de verhuur van Belgische artiesten en de kosten van bekende artiesten. Boek gemakkelijk of vraag een vrijblijvende offerte aan met daarin de prijzen. Evenses biedt u de prijs aan als totaalprijs - bekende artiesten. Wij helpen u graag met meer informatie over het boeken van bekende artisten.

More from Optredens

Navigation

Home

Latest Posts

Nederlandse Zanger Boeken Of Inhuren

Published May 05, 21
6 min read

Drive-in Show Huren, Drive-in Show Bruiloft

Published Apr 28, 21
6 min read